Tuesday, May 03, 2005

Preachyleafy

Preachyleafy
Daterat: Torsdagen den 10:e februari 2005 kl 00:50Läst: 5 gånger



I tisdags blev jag av med min cykellampa (framlampan). Den var liten och låg i min mössa i jackfickan. När jag repat klart tog jag ut och på mig mössan utan att tänka (eller upptäcka) detta. Kom på att lamporna låg i mössan efter ett tag. Den röda baklampan var där, mellan mössan och huvudet, men den vita var borta. Jag får samla ork och sticka till folketshus och leta nån gång.

Idag har jag varit duktig. Har skrivit projektarbete, läst engelska, gjort religionskunskapsläxa ringt telefonsamtal angående jobb, frågat kompis på msn om jobb, kollat en massa saker relaterat till jobb, skrivit en ansökan (min första riktiga någonsin) om jobb på tetrapak (8 veckor, ev. mer(sommarjobb obv, men kanske även till sabbatsår)) och slutligen gjort en fysikläxa.

Har varit gått från att vara väldigt trött till väldigt pigg idag. Tröttheten slog mitt i skolan och piggheten kom när jag börjat mecka med rk:n. Därmed har jag lärt mig läxan att engagemang är ett bra bot mot trötthet. Johanna kanske borde försöka engagera sig i skollektionerna ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home